14 d’oct. 2011

LES POMES

ELS NENS I LES NENES DE P3 HAN PORTAT POMES A L'ESCOLA, LES HAN MIRAT PER DINS I PER FORA, LES HAN FET RODOLAR, LES HAN OLORAT, HAN MIRAT ELS COLORS QUE TENEN, HAN OBSERVAT LES LLAVORS, LES HAN TASTAT I FINALMENT HAN FET UNA ESTAMPACIÓ, QUE LA TROBAREU ALS PASSADISSOS.



PANTALLA COMPLETA

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Pares ELisabeth....Hola estem maravellats de tots aquests nens que treballen molt ordenadament i amb molta cura. Gràcies Mestres per compartir amb nosaltres totes aquestes fotos tan boniques.

Anònim ha dit...

Pares del Lucas:
Mmm... Quines pomes més bones! I quins nens i quines nenes més guapos! Ens agrada molt com treballeu!!!

Anònim ha dit...

Pares Bruno: Ens encanta el mural ple de pomes!

Anònim ha dit...

Hola, somos los yayos de Alba Sanchis y nos gusta mucho poder ver a Alba con sus compañeros de clase. El mural pintado con manzanas es muy bonito, nos ha gustado tanto que vamos hacer uno nosotros. ¡Ah! la abuelix (bisabuela) también se lo pasa muy bien viendo fotos de Alba en el "cole".

Quim ha dit...

Hola nens i nenes:

A mi també m'agraden molt les pomes. He vist els vostres murals amb les pomes de colors. Han quedat molt bonics.

Quim

Anònim ha dit...

Hola nens, som els pares del l'Amir, i estem molt contents de totes les coses tan boniques que feu...felicitacions a tots, i volem que estigueu feliços fen les activitats, que les mestres preparen amb estimació per vosaltres..

Pares de la Júlia ha dit...

Quantes coses amaga una poma! Colors, olors i fins a una estrella en el seu cor. El que no sabíem és que a més de per menjar també es podien fer obres d'art. I a més et pots tacar les mans sense que us renyin els pares!

Esteu tots molt guapos i treballeu com si fóssiu grans. Ens ha agradat molt veure-us. Una abraçada a tots.

Uri Mas ha dit...

Hola macos:
Som els pares del Martí Mas de les marietes. Ens ha encantat veure-us lo bé que us ho passeu a l'escola. Quina passada la feina d'investigadors que heu fet amb les pomes. Que divertit pintar amb elles!
Super xulo mestres i gràcies per l'enorme feina que hi ha darrere.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola, som els pares de la Rita de la classe de les Marietes. Heu fet molta feina, sou uns artistes! Quantes coses es poden fer amb una poma! Felicitats a les mestres!